PETRI PIHLAJANIEMI

Petri Pihlajaniemi

 

Syntynyt 23.8.1968 Kristiinankaupungissa.

Siviilisääty: avioliitossa
Ammatti: kansanedustaja, yrittäjä

Carlsrontie 315
64100 Kristiinankaupunki
050 512 1952

petri.pihlajaniemi@eduskunta.fi

 

Suupohjan alueen tukiyhdistys

Tiedote                                                                                                              Kristiinankaupunki 9.11.2008

Pihlajaniemi:
Suupohjan tulevaisuus on turvattava                                           

Kansanedustaja Petri Pihlajaniemi esittää, että neuvottelut Fennovoiman ydinvoimalan saamiseksi Kristiiinankaupunkiin on aloitettava uudestaan. Keväällä enemmistö Kristiinan päättäjistä vastusti Fennovoiman sijoittumista alueelle. Silloin myös Pohjanmaan liitto suhtautui hankkeeseen negatiivisesti.
- Tilanne on nyt kuitenkin muuttunut selkeästi, sanoo Pihlajaniemi. Yleinen taloustilanne on heikentynyt ja kuluneen viikon uutiset Kaskisten tehtaan alasajosta ovat vaikeuttaneet suupohjalaisten tilannetta entisestään, tiivistää Pihlajaniemi.

Kaskisten päätökset koskettavat jo Sisä-Suupohjaakin. Lisäksi Kristiinankaupungista on lähtenyt 500 työpaikkaa kolmen vuoden aikana, joka näkyy siinä, että väestö on vähentynyt kaupungista radikaalisti.
- Näen, että Suupohja tarvitsee jotain isompaa. Tänne tarvitaan oikeaa työllisyyden nostoa, joka pohjautuu kestäviin ratkaisuihin. Suomen teollisuus tarvitsee energiaa, joten ydinvoimala on tervetullutta, sanoo Pihlajaniemi. Tämä on kaikkien asia. Kaskisiin ja koko alueelle on joka tapauksessa saatava nopeasti korvaavia uusia työpaikkoja ja valtion tukirahoitusta.

Lisätiedot: Petri Pihlajaniemi gsm: 050 5121 952

 

151

 

Seminaari 10.4.
Bio Dux, Kristiinankaupunki

Suupohja - matkalla eteen- vai taaksepäin?

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja osoitteesta hanna-leena.pihlajaniemi(at)netikka.fi